För att två män är fler än tre kvinnor?

När TV4  ”åkte ut i landet” och spelade in TV på Brända Bocken i Gävle stod fem personer, två män och tre kvinnor, som väntade på samma grej och hängde och pratade med varandra. Det finns inga andra i närheten.

TV4s programledare som skulle påa inslaget vi skulle vara med i kommer fram. Hon vänder sig enbart till de två männen, hälsar, pratar och skrattar. Vi tre kvinnor tittar på varandra och ser precis vad som händer. Raljerar lite om detta men jag blir förstås förbannad.

Så när programledaren kommer tillbaka och återigen vänder sig till en man så går jag fram, presenterar mig och säger att vi också ska vara med och att hon verkar ha ignorerat oss. -Åh, förlåt, jag såg er inte.

Du såg oss inte. För att två män är fler än tre kvinnor? Detta är det enda jag någonsin kommer att tänka på när jag ser henne i rutan igen.