Augusti är redan här

rose

Ibland när det känns som ”ojojoj vad länge vi ska jobba stenhårt i valrörelsen” så är det typ fem veckor kvar nu. Och de passerade fem veckorna gick VANSINNIGT fort. Så vi ska klara det också i vanlig ordning.

Den här veckan har det varit mycket fest. Jag hade namnsdagskalas på Elin-dagen. Bakade fruktpajer till glada vänner! Roligt. Satt sedan ute i en park med en del av dom i den varma natten för att prata om sådant man pratar om.

I går hade vi överraskningsfika för en vän som fyllt 35, och jag firade också lågintensivt barnfri-dagen. En vigsel har jag hållit som var fest. På lördag två ytterligare och en tripp iväg på 30-årsfest!

Är fortfarande djupt kränkt av värmen. Det är dagar då jag gråter över paniken jag får av den. Men jag har också trotsat den och tränat lite.

Jag har också jobbat en del. Mest sådant man gör med datorn, men det är skönt att snurra igång.