En bra helg

tröja

Efter att ha sovit mig i halvform efter mkt sen ankomst hem natten till lördag efter Färöarna-trippen så åkte jag till Sandviken. Jag var bjuden till distriktsårsmötet för Tro och solidaritet. Det var fint väder och jag vägrade jacka. Istället tog jag den här jättefina ulltröjan som jag köpte på Färöarna. Älskar hur fåren går fritt överallt. Inget fårliv kan vara bättre än där tänker jag mig.

Jag pratade om viktiga saker som den sittande regeringen har gjort (jobbat med pensionärernas ekonomi, barnfamiljernas, miljöfrågor) och saker vi vill fortsätta göra för att göra förbättringar i människors liv. Som satsningarna på vården och på utbildning. Pratade också om vikten av att ständigt hålla fanan för humanismen främst.

Det var ett fint liv. Annars har jag hunnit umgås med sådana jag tycker om, planterat om krukväxter och tränat. Solen har ju skinit på oss så det är keps och solskyddsfaktor som gör det.

Avslutar söndagen med blå ansiktsmask och Silfverbielke.