Sexköp, handel med barn och SSU/Muf

Elinmusikhjälpen

”Köp av sex göder den globala, sexuella slavhandel av de mest utsatta. Sverige var först att kriminalisera sexköp. Nu vill vi gå före igen och kriminalisera sexköp svenskar begår utomlands. Vi skärper också straffen för köp av sexuell tjänst av barn. Vi accepterar inte handel med människors kroppar.”

Riksdagsledmot Elin Lundgren kommenterar ovan de förslag som regeringen vill gå vidare med för att stoppa sexuellt uttnyttjande och barnsexhandeln. Du kan också själv bidra till Musikhjälpens insamling som i år har temat: Barn är inte till salu.

Mellan kl. 12-16 idag pågår årets viktigaste tävling, för en mycket viktig sak, den mellan SSU och MUF. Skänk pengar till SSU:s insamlingsbössa så bidrar du till arbetet för att stoppa barnsexhandel och till traditionen att SSU vinner insamlingstävlingen!