Gjort och gjort och gjort

Jag har träffat Camilla Westman som är lokal ordförande för Företagarna. Vi pratade om näringslivet och rätt mycket om upphandlingar.

Vi har haft möte med polisens insynsråd. Styrelsen för Polisförbundet hemifrån har besökt mig i riksdagen och jag visade dem runt och berättade hur vi arbetar plus att vi så klart pratade polisfrågor.

Jag har varit i Bollnäs två dagar på A-dagarna. Partiet, LO och SSU tillsammans. Bland annat uppskattade jag att lyssna på Gabriella Lavecchia från Seko.

Det har varit ett kommunfullmäktige. Vi justerade bland annat avfallstaxan och debatterade farthinder och solceller.

Jag föreläste tillsammans med en centerpartist för en andrakammarsal full av lärare som på höstlovet var i riksdagen för att vidareutbilda sig. Vi pratade om hur vi arbetar kring ett lagstiftningsärende, vapenamnestin specifikt. Det var jätteroligt.

Jag har talat på den årliga ljusmanifestationen i Gävle till minne av narkotikans offer. Sara Kreft sjöng fantastiskt.

Jag har tillsammans med min kollega Patrik och regionrådet Tommy resonerat med ansvariga för hälsocentralerna i Gävle. Väldigt spännande. Lärde mig mycket och de var tydliga med vilka förbättringsåtgärder de ser. Som alltid en utmaning att få alla inblandade med på tåget mot det nya.

Vi har fått en dragning av Näthatsgranskaren. Inga nyheter att nätet är fullt av avarter som tycker att de kan bete sig hur som helst, men nyttiga tankar att ta med i vårt arbete för förbättringar.

Jag och mina kursledarkompisar Ahmed och Daniel har levererat ett, vad vi tycker, jättebra program till deltagarna på nästa steg av Framtidskretsen som är nästa helg. Nöjda över det

I morgon ska jag och riksdagskollegor besöka Statens servicecenter och Försäkringskassan för en uppdatering på hur de statliga myndigheterna går.

I helgen ska jag leda medlemsutbildning steg 2 i Socialdemokraterna.

Dessutom det arbete som rullar på hela tiden förstås. Utskottsarbete, mejlande, funderande, skrivande, andra sorters möten.

Detta kan vara den mest tråkiga upprapning av arbetsuppgifter utan särskilt djup som du har läst i dag.