När jag är först, och en massa.

först

Ett utskottsrum när jag är på plats först och mötet kommer att innehålla ett besök av rikspolischefen.

Jag brukar vara i god tid, men i dag missade jag att allt, inklusive förmötet, var framskjutet en kvart. Då är det inte svårt att vara först.

I förrgår gjorde jag precis tvärtom. Jag missade ett möte! Faktiskt. Jag har fortfarande puls efter detta och skäms. Tröstar mig med att ingen skada skedde.

Både de här sakerna beror helt enkelt på att det just nu är lite många saker för mig att fixa. Tisdag morgon på tåget satt jag och gick igenom alla mejl om alla kommande saker för att jag visste att jag glappade på kollen. Men, om kallelsen till möte inte kommit i mejl så hjälpte inte det …

Annars den här veckan har jag bland annat träffat en högskolestudent som skriver en uppsats om socialdemokratin, varit på ett långt studiemöte med Ecpat (ni har väl inte missat att barnsexhandel är temat för årets Musikhjälpen) och varit på polisens insynsråd.

I morgon ska jag träffa högstadieklasser och prata om demokrati och hur en politiker arbetar. Det blir kul!

Till helgen är det kursverksamhet hela lördagen och söndagen. Och så en vigsel på fredagskvällen. De motioner jag tänkt lägga ska in.

Jag tränade ett pass igår kväll, kan jag då tröstäta resten av veckan!?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *