Stockholmstisdag

I dag har det varit lite blandade grejer här i Stockholm. Anlände i god tid till gruppmötet innan utskottet. På utskottsmötet hade vi också besök av Brottsoffermyndigheten.

Använde lunchen till att äta matlåda och fixa det sista inför debatten som jag hade strax efter lunch. Eller debatt och debatt. Det var inte så hårt. Det handlade om lagförslaget om nya möjligheter till samarbete mellan polis i olika stater i Europa.

kammar

Det är oftast bekvämt i den där talarstolen i dag. Ändå skönt. Det har verkligen varit gånger där det inte varit det roligaste. Min styrka som politiker är inte främst talarstolsformatet.

Efter S-gruppens tisdagsmöte hade jag turen att få äta middag med en vän. Det fanns en hel del att prata om och jag åt gyoza. Efter middagen har jag jobbat en del (mycket på gång) och också tränat så lätt som min kropp orkar med i slutet av en lågmäld men mycket utsträckt passivaggressiv förkylning.

Borde släcka snart för om åtta timmar ska jag möta upp en vän som ska med på ett frukostseminarium här i riksdagen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *