Till riksdagsmejlen. Vad Anna Hagwall (fd SD) gör i dag.

När Anna Hagwall blev utesluten ur SD och placerad i frysboxen bestämde hon sig för att fullgöra sitt uppdrag, från väljarna, genom att sprida kunskap. Hon ordnade ett första seminarium med Karl-Olov Arnstberg och nu kommer det andra . Jan Tullberg föreläser den första timmen om (som jag förstått det): Från ekonomiska kalkyler baserade på myter och förhoppningar till ekonomiska kalkyler baserade på faktisk verklighet. Den andra timmen ägnas åt kaffe/smörgås och diskussion. Föreläsningen tar upp centrala frågor kring invandringens ekonomi. Väsentliga fakta och resonemang presenteras i den viktigaste framtidsfrågan som svenska folket skall bestämma över. Jan Tullberg är docent i företagsekonomi vid Handelshögskolan i Stockholm. Han har skrivit vetenskapliga artiklar i svenska och internationella akademiska tidskrifter inom ett brett forskningsområde – av hög relevans för föredragets ämne. Jan Tullberg är för allmänheten mest känd för sin bok: Låsningen Plats: Riksgatan 2. RÖ-mittpolen Tid: 2017-05-17 kl. 18-20 Anmälan ska göras senast den 15 maj 2017 till anna.hagwall@riksdag
Antalet platser är begränsat
Ryktet går att Jimmie Åkessons svärmor åter är tillbaks i riksdagen. Har hon blivit inspirerad av Anna. Vi får se, men om så så har Anna gått i bräschen för uteslutna partiledamöter och visat att en riksdagsledamots uppdragsgivare är väljarna – inte partierna. Mycket starkt av henne – hon har redan skrivit historia. Med vänlig hälsning Mikael PS Ni som själva har egna listor – skicka gärna detta vidare. Speciellt till riksdagen. I min lista ingår SD.
— Mikael Möller ”Svenskar i alla län, förena er!” ”Religion går in – Vett går ut”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *