Jag jobbar bra på fik

Efter morgonmötet på justitiedepartementet hade jag en hel del av administrativ karaktär att jobba med. Läsa, skriva, mejla. (MEJLEN!!)

Så jag satte mig i riksdagsfiket. Vet, av livserfarenhet, att jag får rätt mycket gjort bland folk. Dessutom kommer jag inte på att jag ska ”bara göra en liten annan grej” mitt i jobbet. Satte mig långt bort med utsikt över fiket, och kikar jag ut genom fönstret på min högra sida ser jag vattnet och Rosenbad. Stolt, svensk flagga i topp.

Rekommenderad läsning på justiteområdet:

Ökade anslag för ersättning för rättsliga biträden

Inslussning -en idéskiss

Tidsbegränsad vapenamnesti under 2018

Börjar bli dags för lunch! Inväntar tills när matsalen inte är knökfull. Därefter väntar gruppmöte med min utskottsgrupp, votering och någon gång efter den, kanske riktigt sent, har mitt utskott två debatter. Just i dag debatterar inte jag men jag kommer att vara där så klart. Det är straffrättsliga frågor och processrättsliga frågor. Allt kan kollas på via riskdagen.se.

fiket

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *