Den här helgen

Roliga uppdrag på lördagen. Två härliga vigslar. Därefter var jag bjuden att vara mötesordförande på SRF Gävles årsmöte. Riktigt roliga människor! En stor förmån när man får frågan och får möjligheten att få nära inblick i andras verksamheter, och jag lär mig alltid mycket.

På kvällen lurade Daniel mig att vi skulle se en bio som ”du kommer att gilla”. Han hade fel. Det var trams. Det var Skönheten och odjuret. Inte ens sett den tecknade varianten. Talande kandelabrar och förtrollningar. Dessutom musikalstuk där de sjöng mest hela tiden. Helt klart inget för mig.

Kom hem sent på natten och var uppe alldeles för länge och läste. Kravlade mig upp halvtidigt för att gå till vår arbetsdag med arbetarekommunens styrelse. Gick lite fortare än beräknat och därför hann jag också träffa min syster som hade lite väntetid mellan tåg i Gävle. Det var en fint stund.

Tog liksom igår, en rejäl kvällspromenad i skymningen. Efter en seg förkylning som är på väg bort är det skönt att ha något tryck i kroppen i alla fall.

Så en kväll med Mästarnas mästare. Slött program med trötta tävlingar. Så kan det också vara.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *