Mest proppade lördagen

jinderBild från TV4

I går. Upp i ottan. Till Sossexpen. Vi testade nytt koncept. Tretton av våra sosseföreningar i Gävle hade årsmöten enligt smart schema på ett par timmar. Roligt, folkligt och tidsbesparande för alla. Nio föreningar valde att inte haka på den här första gången utan körde andra dagar, men jag tror det blir fler nästa år. Väldigt kul! När mitt sista möte var färdigt hastade jag till en konferens för arbetarekommunordföranden i distriktet. Åt en del konferensgottis.

Därifrån direkt till stadshuset och en vigsel. Alltid lika trevligt. Hade en i fredagskväll också, så det blev mycket kärlek i helgen.

Hem för att snabbt byta om och så gick jag och M till stan för att träffa min kompis. Åt meze tills magen stod i fyra hörn. Till konserthuset och fest med Little Jinder. Sååå bra. Runt halv elva anlände jag en vän som hade födelsedagsfest och träffade några av de roligaste jag vet. Var hemma vid ett och sov vid två.

Så mycket mer kan man inte kräva av en lördag.

I dag är det söndag. Jag har sovit för lite, bakat två kakor och ska nu också på andra sätt förbereda dagens årsmöte med IOGT-NTO 21.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *