Kitok-Obaren

kitokis

Skärmdump från Rockfoto. Konsert 2015,

I kväll åt jag och Ellinor meze i hennes soffa innan vi gick på lokal och tittade på Kitok. Jag var så peppad! Det är förmodligen ingen artist jag lyssnat lika mycket på det senaste året och lite till. I princip alltid på träningen och på väg till och från.

Effektiv spelning, och det gillar ju jag. Många låter ihopmixade utan mellansnack. Som när det förekom var cirka:

  • Hur mår ni? x 3
  • Vilken sameby kommer ni ifrån?
  • Har ni varit på Jokkmokks-marknad?
  • Är det roligt att bo i Stockholm?

Svaret på sista frågan blev enkelt i kväll, det är roligare att vara här när Norrland är på besök i större utsträckning än bara som mig själv!

Premium gold!

obaren

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *