Det är ju lördag

mötesbild

Jag har varit lunch till lunch i Borlänge på en partigrej. I dag lyssnade vi en timme på försvarsministerns analys av politiska läget. Låt mig säga att precis alla är roligare att lyssna på i mindre sammanhang än i större.

Kom hem. Promenerade en timme och lyssnade på Filosofiska rummet. Ojämn kvalitet på det där programmet. Somligt vill jag höra flera gånger, annat ger jag upp på direkt.

Tänkte absolut inte lägga mig i sängen och läsa och somna. Så det gjorde jag.

Nu har jag melodifestivalen på TVn. Jag är ju öppen för det mesta, men kan tyvärr konstatera att alla låtar var tråkiga. Enligt mig. Och vad jag tycker spelar ju ingen som helst roll. Så jag har både fixat hamsterburen och spelat blockflöjt under tiden. Det är lördag det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *