Summerar förra veckan och börjar en ny

Om jag summerar de större grejerna som jag gjorde förra veckan i mitt uppdrag/engagemang:

 • Besök hos SOS Alarm i Falun
 • Möte med Brynäs S-förening i Gävle
 • Besök hos polisens IT-enhet, om hur de jobbar mot brott på nätet
 • Träffade Visita för att uppdateras på den glödande besöksbranschen
 • Morgonmöte på justitiedepartementet med våra ministrar
 • I kammaren med debatter om människohandel och maskeringsförbud
 • Kvällstelefonmöte med S i Gävleborg
 • Möte med justitieutskottet
 • Möte hos polisen, insynsrollen hos Särskilda Utredningar
 • Besök på vuxenstudier i Sandviken
 • Partidistriktsstyrelsemöte i Söderhamn

Till det här kommer gruppmöten med både riksdagsgruppen, utskottsgruppen och MP/S-gruppen i utskottet, ett möte med intresseföreningen Helgas och så det vi kallar hydran, dvs riksdagsmejlen. Satt länge med den i går kväll när jag kom hem från distriktsstyrelsen.

Nu är det en ny vecka. Den här måndagen började jag med att träffa partidistriktets valberedning för att prata om mitt uppdrag och hur jag ser på det. Om någon undrar vad jag sade om framtiden så var jag ungefär så tydlig som jag brukar. Vill partiet att jag ska ställa upp och kandidera för riksdagen nästan mandatperiod gör jag det. Vill partiet inte det är det helt okej. Jag kommer inte att gråta om natten.

Nu sitter jag på tåget till Stockholm (lyssnar på Robyn!!) för att ha kvällsmöte med styrelsen för Ecpat. Ska bli spännande att höra den slutgiltiga sammanräkningen för hur det gick att få människor att i juletid också skänka pengar för arbetet mot sexhandel med barn samtidigt som de julklappsruschade. Tack alla som gav!

ecpatjoel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *