Trump, hedersförtryck och träning.

Jag var inte uppe och valvakade när USA valde sin president. Däremot tittade jag väldigt länge på SMSet med resultatet när jag vaknade. Övertygad om att det var ett skämt. Nu är vi här. Han ska sväras in alldeles strax och jag ska titta. Som fredagsunderhållning. Fortfarande med en känsla av att det är på skoj. I veckan var han med i ett av SATC-avsnitten som repriseras, nu detta.

Jag avslutade arbetsveckan med att diskutera hedersrelaterat våld och förtryck i Radio Gävleborg. Det är åt helvete att inte alla själva kan välja sitt liv.

Jag har ju till och med svårt för när små barn kläs i hockeytröjor för särskilda lag, så proportionerna i min ilska över att någon annan vill begränsa andras sexualitet, val av partner och annat, ibland med katastrofala följder, kan förstås utifrån det. Tur ändå att de flesta av oss är överens i frågan, så arbetet kan rulla vidare.

Den här helgen kommer en vän och är hos mig. Det ska bli precis hur kul som helst.

Förra helgen hade jag sådan träningsvärk att jag inte kunde gå ordentligt. Efter dagens PT-pass blir det nog inte lika illa, så vi kan träna lite jag och vännen!

Den här serien var i Metro i veckan. Tycker den är lite på kornet.

metro