Måndagens företagsbesök

I måndags välkomnade vi Hanna Westerèn till Gävle. Hon är socialdemokratisk riksdagsledamot med uppdrag i näringsutskottet. Hon är särskilt ansvarig för småföretagarfrågor, och inser förstås att det är bra att träffa sådana från hela landet.

Från Socialdemokraterna Gävleborgs Facebook:

Stort tack för värdefull input Fico Store, Gefle Chocolaterie, Gävligt gott, Invotech Solutions och Hotell Alderholmen. Hanna och Elin kommenterar dagen såhär:

”Även om alla företagen som besöktes pekade ut olika utmaningar i termer t.ex. av kapitaltillgång, kompetensförsörjning & sjuklöneansvar, visade de alla prov på framtidstro och initiativkraft. Det var väldigt inspirerande att ta del av deras berättelser” /Hanna

”Det är inspirerande att se när företagare är djupt engagerade i att både utveckla sin verksamhet och att samtidigt bidra till positiv utveckling när det gäller exempelvis miljö/hållbarhet eller arbetsförhållanden.”/Elin

företag