Hämta upp läsning

Jag fåt en hel del tidningar av olika slag och jag lägger de jag vill hinna med åt sidan och tar vid tillfälle. Nu har jag haft tillfälle för de här.

läsningen

Känn dig hemma! Gavlegårdarnas magasin som alla vi hyresgäster får. Välarbetat och informativt om blandade saker som har med boende att göra. Läser noga om nya projekt.

Frihet, SSU:s tidning som hade ett reportage med Löfven. Inget överraskande i texten men det var väldigt fint tagna bilder.

Djurens Rätt. Alltid läsvärd tidning. Läser ofta konsumentsidorna för att upplysas om nya, djursnälla produkter.

Aktuellt i politiken. Socialdemokraternas veckotidning. Viktigt reportage om mannen som var SS-soldat, grundade SD och hade uppdrag en bit in på 90-talet.

Ett urklipp ur Dagens Samhälle med vår landshövding Per Bill. Han ska åka med en slags skrytlista om vårt län till Almedalen. Det gör han helt rätt i. Rubriken på artikeln är ”Många Gävlebor är inte så stolta som de borde vara”. Kan inte annat än hålla med. Visst finns det saker att jobba på, många delar av kommunen vi kan förbättra. Men jäklar vad mycket bra det finns här. Vågar jag fråga om det är så att man inte ser skogen för alla träd om man bott här sedan man föddes?