Nickel, lurigaste hamstern

Guldhamster, ett enkelt litet husdjur. Icke!
På förmiddagen i går ringde Markus. Eftersom några krukväxter var helt förstörda anade han att Nickel smitit ur buren -igen. Mycket riktigt.
Vi hittade henne sent på kvällen efter att ha gillrat godisfällan. I pysselrummet också denna gång. Ni vet, IKEAs metallskåp med hål för sladdar i botten. Hålen passar utmärkt för en hamster att ta sig in igenom. Och hitta garner och kartong att börja bygga bo med. Perfekt.
Ingen ska säga att hon inte är street smart men det är en pärs att var hennes matte. När hon väl är funnen är hon lättfångad eftersom hon är så tam.

Hur hon tar sig ur buren? Hon måste ha tränat cross fit för hon lär dra sig upp via burtaket från de få höga punkterna i buren. Eventuellt klara långa bitar armgång. Sjukt vältränad hamstertjej. Har nu vidtagit ytterligare åtgärder.

Hej då fina liljorna jag drivit upp själv från skott!
nickelbiten