Hej Nickel!

I går var dagen inne! Sanna skjutsade oss till den duktiga uppfödaren i Andersberg och vi fick prat, mat och den lilla hamstern i en glasslåda.

Här packar jag upp henne.

norralir2

Hon är född 15 januari och precis lagom stor för att flytta hemifrån. Jag har på sociala medier fått många frågor om hur hon kommer överens med Cindy. Guldhamstrar är solitärer, dvs de vill inte ha något sällskap. Alltså ska de inte träffas. Så CIndy kan inte bry sig mindre.

Nickel var vaken ungefär en timme, kollade runt lite innan hon kurade ihop sig och sov till kvällen. Då satte hon fart. Runt, runt, upp, ner … Men efter ett tag åt hon, kissade och drack vatten och taggade ner. Alla vet väl stressen när man flyttar, och dessutom för första gången ska sova ensam -även om man längtat.

Markus fotade:

norralir1