En bra träningsvecka

Eftersom inte alla veckor blir det av olika skäl är det kul och viktigt att uppmärksamma när det faktiskt varit riktigt bra.

Inledda i måndags med en promenadslinga på sexan. Träffade PTn i onsdags och fick rejäl träningsvärk i armar och ben. I onsdags gick jag ett core-pass för henne och kompletterade med magvärk.

I går tränade jag ett annat corepass och den här lördagen inledde jag med ett yogapass och sedan 40 minuter kondition, bla rodd.

I morgon får det bli en promenad för kroppen är lite, lite stel.

Återstår att se hur nästa vecka kan hottas upp.

Jag tycker fortfarande det är ett stort motstånd att träna. Jag tycker inte det är kul och jag avskyr att svettas så där som man gör, med droppar och allt. Det rinner i ansiktet och allt känns rätt vidrigt. Men jag vet att efteråt känns saker bättre. Jag, som ofta blir så jävla arg också, mår bra av att ta ut mig. Få bort adrenalin.

Fick en fråga av systrarna vad jag tycker är viktigt framåt, för mig. Konstaterade att det handlar om att försöka hålla mig så frisk som möjligt. Att träna bra är en viktig del och ett förbättringsområde, precis som att äta ännu bättre.

Lyckligtvis har jag inget behov av att kämpa mot tobaks- eller alkoholsug och det är jag glad över.

Var på min första hälsokontroll ever i vuxen ålder veckan innan jul och har nu fått svaren, inga problem. Det kändes skönt. Då fick jag också cred för att jag åt vegetariskt.

Nu är varken mitt val att inte dricka alkohol eller äta djur utifrån nåt med hälsa att göra, men det är en skön bonuseffekt ändå.

Mina andra utmaningar är att inte jobba ihjäl mig och att inte dricka så mycket Pepsi Max. Det senare har jag gjort stora framgångar inom!

Nu ska jag läsa lite, och tänka att det är bra för lugnet.

2 tankar kring ”En bra träningsvecka

  1. Linda

    Skönt att läsa om någon som ärligt kan säga att en inte tycker träning är roligt men ändå gör det och får in en rutin på det. Själv är jag i fasen – det är inte roligt alltså gör jag det inte.

    För övrigt många som verkar fastna i Pepsi max träsket.

    1. Elin Inläggsförfattare

      Så är det ju. Och vet man med sig att det inte går att motivera sig själv på något sätt är det ju ingen idé!

Kommentarer är stängda.