Det kommer med posten

Kommer hem i skaplig tid. Den gigantiska högen med post känns kul att gå igenom eftersom det är många och rara julhälsningar från de här människorna vi så lätt samlar på oss som vänner! Blir också jätteglad över ett helt okej reportage i Mitt Gävle om Sanna Backeskog, min partikamrat.

Med sina 28 år är hon nog bland Sveriges yngsta ordföranden i kyrkofullmäktige. Förmodligen också en av de skickligaste bara hon blir lite varm i kläderna. Glad över att S i Gävle vågar ge stora förtroenden till unga, drivna människor som de ser potential i.

post1

I ett av alla mer än lovligt tråkiga fönsterkuvert kom beskedet att jag nu får gå in i kommunfullmäktige. Vi har haft lite bortfall på våra listor (vilket händer alltid) och jag kanske inte hade trott att jag skulle sitta under den här mandatperioden, men nu är jag siste ersättare för SAP.

post2

Med Family Living som jag tagit en kort prenumeration på följde också käck reklam från tidningen mama.

Det var så mycket i det här som gjorde att det vände sig i magen på mig. Inte bara det att jag tycker mama är en riktigt usel tidning som främst handlar om att shoppa matschande saker för dyra priser till sina ungar för att bli en god förälder, utan för att de tror att jag ens om jag vore förälder skulle ha varit intresserad av något som är en så närheten av ”roliga citat från kändismammor”. Konstaterar enkelt att jag har lyckan att vara utrustad med en egen mamma som är en riktig citatmaskin.

Tur i oturen är att jag i alla fall kan välja att inte konsumera den här kalendern. Jag har köpt en från Ordning&Reda som exakt fyller mina behov. Utan citat från kändismammor. Vilken lättnad!

post3