Radiodebatt om gårdsförsäljning

Satt på balkongen och läste i måndagsförmiddag. Kollar på telefonen. Flera samtal och meddelanden från Radio Gävleborg. Lät nog surare än jag egentligen var när jag lovade att dyka upp klockan 15 för att debattera gårdsförsäljning av alkohol. Denna fråga som borde vara död för länge sedan.

Men eftersom landsbygdens riddare (ska läsas ironiskt) tänker att alkoholen ska rädda oss så hyllar de en sådan möjlighet då och då.

HÄR kan du höra diskussionen mellan mig och Magnus Svensson (C).

Min motdebattör har efteråt låtit meddela att han: 1) var ledig med barnen  2) gjorde en av sina mest ödjuka debatter ”men argumenten för gårdsförsäljning är så pass starka ändå”. Jag kan givetvis bara spekulera i varför han kände sig nödd och tvungen att uttrycka detta, så det ska jag inte göra …

Jag skulle vilja sammanfatta det med ”MYS!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *