Kongressen rullar vidare

En kongress är speciellt. Jag var tillfrågad att hålla ett pass för ombudsersättare samt delta på ett seminarium som hanterade substitutionsbehandling.

Jag tog del av förhandlingarna hos både UNF och IOGT-NTO och bytte ord med ett gäng medlemmar som också ville prata politik, vilket är kul.

Det är en speciell känsla att träffa alla väldigt duktiga människor som jag känt så länge nu men inte träffar så ofta. Espen till exempel.

Torsdagskvällen var fin med Looptroop som UNF fixat till torget. Åhhhh så bra.

SSUs ordförande var på plats för att lämna en hälsning så jag hade förmånen att få luncha med honom och så med Ellinor också, som var där som förbundsrevisor. Och hennes nya pressis.

Nattcafét höll god kvalitet och hade omåttligt trevlig personal. Precis som allt jag såg av kongressen överlag. Här äter Sergio en kaka:

Höjdpunkten utspelade sig i natt, då det var dags för FS-show. UNF:s förbundsstyrelse levererar högkvalitativ underhållning som ska sammanfatta de två åren de jobbat. Förra gången körde de stand up. I år var det roast som gällde. Tufft jobbat! De här människorna imponerar så mycket på mig:

Bilden har jag lånat av Linda Engström, som i morgon avgår som förbundsordförande tillsammans med Vidar Aronsson. Vidar kommer framöver att vara SSU:s valgeneral vilket jag är mycket glad över.

Kongressen förväntas välja Eric Tegnander och Malin Thorson till nytt ordförandepar i morgon.

De andra rullar på till på söndag.