Regn och flytt

Helgen har som många märkt varit blöt. Det har ragnat och ibland regnat mycket. Eftersom inte så mycket utomhusaktiviteter då känns lockande har det varit ett gott alternativ att hjälpa en vän att flytta. Under gårdagen bar vi en himla massa. Sen sov vi. Och i dag har vi packat upp lite. Men också varit ganska softa. Det här betyder nu att en av mina bästa vänner bor i Eskilstuna och det är alltså dags att börja markera revir där. Hon bor nära tågstationen och det är det bästa. Förutom fin lägenhet då.

Vid ett tillfälle skulle vi iväg på shopping. Då fick vi vänta lite, pga regn mm. Då var jag precis så här glad som ses ovan. En konstnärlig bild av min vän Elin. Jag hoppas ni uppskattar mig extra mycket för att jag inte bara visar bilder där jag framstår som rätt snygg utan också är vardagsrealistisk.

Jag känner verkligen superkompetenta och starka vänner som gjorde att flytten var löst lite som på ett kick. Och då har hon INTE lite saker. Det ska göras rejält bara, inget duttande.

Får nu av den flyttande vännen SMS om att lådan med hennes underkläder är borta. Inte alls bra! Ut till gamla Torshälla och leta!

1 tanke kring ”Regn och flytt

Kommentarer är stängda.